Benodigdheden
1 liter Biocumulus volle standyoghurt 3,7
125 ml slagroom
4 el de Traaij bloemenhoning
200 g Marienwaerdt jam naar keuze
250 g gehakte Ekoplaza walnoten en Your Organic Nature pijnboompitten
1 limoen in schijfjes
Bereidingswijze
Leg een schone en natte theedoek in een zeef en plaats deze boven een kom.
Doe de yoghurt erin en zet het voor een nacht in de koelkast.
Klop de slagroom op.
Schep de hangop uit de theedoek bij de slagroom en roer het door.
Meng de gehakte noten met de honing.
Schep met een lepel in verschillende lagen hangop, jam, noten in 4 glazen.
Serveer met een schijfje limoen.
Werk je in de keuken liever niet vanaf een scherm? Download en print het recept!
Dit recept is beschikbaar gesteld door:
Zin in nog meer lekkere recepten? Kijk op: ekoplaza.nl/recepten